Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας, καθώς μέρος της κακοκαιρίας με το όνομα BOGDAN που επηρεάζει την Ιταλία, θα κινηθεί προς την περιοχή μας.
Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη (27-9-2022) θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους:
α. Το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος από τα ξημερώματα και μέχρι το απόγευμα και
β. Η δυτική Στερεά και πιθανόν η βορειοδυτική Πελοπόννησος από τις προμεσημβρινές μέχρι τις βραδινές ώρες.
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΒΑΡΔΙΑΣ
Α. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Ο ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ
ΘΕΟΔ. Ν. ΚΟΛΥΔΑΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
- 162-2025 Απόφαση Δημάρχου Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και απευθείας ανάθεση για την υπηρεσία με τίτλο «Έξοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων»
- 161-2025 Απόφαση Δημάρχου Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και απευθείας ανάθεση για την υπηρεσία με τίτλο «Έξοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων»
- Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος για φωτισμό οδών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων και παραγωγικής διαδικασίας
- Δικαιώματα τρίτων (ΔΕΗ κλπ) από την είσπραξη τελών και φόρων
- 13 / 2025 Απόφαση της Επιτροπής συντήρησης – επισκευής και προμήθειας ανταλλακτικών οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου Αργιθέας