51.100 € ετήσια έσοδα για το Δήμο Αργιθέας από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Με το καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία εκμίσθωσης ακινήτων από το Δήμο Αργιθέας την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017.

Η προσφορά για εκμίσθωση έξι (6) ακινήτων θα αποφέρουν έσοδα στο δήμο της τάξης των 50.100 ΕΥΡΩ ετησίως. Τα μέχρι τώρα έσοδα από τα συγκεκριμένα ακίνητα ήταν της τάξης των 10.000 € περίπου.

Πρόκειται για τις θέσεις όπου είναι εγκατεστημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στα όρια του Δήμου Αργιθέας των εταιρειών WIND και VODAFON. Πλειοδότρια εταιρεία  είναι η VICTUS NETWORKS AE για λογαριασμό των ως άνω εταιρειών.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα με την υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ του δήμου και της VICTUS NETWORKS AE.

Η προσπάθεια και ο κόπος 2 χρόνων της δημοτικής αρχής έφερε το πρώτο ποθητό αποτέλεσμα. Θα ολοκληρωθεί στη συνέχεια με την τακτοποίηση και των υπόλοιπων θέσεων όπου είναι εγκατεστημένες κεραίες που ανήκουν στην COSMOTE  (ως εταιρεία που προέκυψε από την συγχώνευση της COSMOTE εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και του OTE).  Ήδη έχουν γίνει οι επαφές και υπάρχει διάθεση εκατέρωθεν να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες.