Χαιρετισμός Δημάρχου Αργιθέας

Αγαπητοί επισκέπτες, φίλες και φίλοι,

Απανταχού Αργιθεάτισσες και Αργιθεάτες

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο του νέου Δήμου Αργιθέας που φιλοδοξεί να αποτελέσει μέσο ενημέρωσης των δημοτών μας, σημείο δικτυακής συνάντησης των ετεροδημοτών και των ξενιτεμένων μας, τόπο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων με τη δημοτική αρχή.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το Δήμο Αργιθέας και τις υπηρεσίες του, θα σας ενημερώσει για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται, θα σας προσφέρει ενδιαφέρον υλικό για τα χωριά και την ιστορία του τόπου μας και στοιχεία για τη σύγχρονη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική του εικόνα.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τις αποφάσεις των δημοτικών μας συμβουλίων, του δημάρχου και των επιτροπών. Εδώ μπορείτε να διαβάζετε ενδιαφέροντα θέματα για το παρόν και το μέλλον της Αργιθέας.

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε την άγρια ,ορεινή ομορφιά του Δήμου μας.

Σ’ αυτές τις πρώτες μέρες ζητούμε την κατανόησή σας για την καθυστέρηση, αλλά ο σχεδιασμός ακόμα και στο διαδίκτυο για τους δήμους ξεκινά από την αρχή.

Ευχή μας είναι η ιστοσελίδα μας να συμβάλει όχι μόνο στην ενημέρωση των δημοτών μας αλλά και στη προβολή του τόπου μας, να γοητεύσει και να πείσει τους «ηλεκτρονικούς» μας επισκέπτες ότι αξίζει να έρθουν και να απολαύσουν τον τόπο μας από κοντά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Β. ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ