Κινητή μονάδα εμβολιασμών στην Αργιθέα την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ο ΕΟΔΥ, η 5η ΥΠΕ και ο Δήμος Αργιθέας ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια του εμβολιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 θα μεταβεί εξειδικευμένο κινητό κλιμάκιο προκειμένου να πραγματοποιήσει εμβολιασμούς στον πληθυσμό της ορεινής και δυσπρόσιτης Αργιθέας.

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αργυρίου κατά τις ώρες 08.00-12.00 και στην πλατεία Ανθηρού κατά τις ώρες 15.00-17.00.

Οχήματα του Δήμου θα μεταφέρουν κατοίκους που επιθυμούν να εμβολιαστούν από κάθε χωριό ή οικισμό της περιοχής στα δύο αυτά σημεία, κατόπιν συνεννόησης με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και των στελεχών του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Να σημειωθεί εδώ πως, όλους τους περασμένους μήνες, η Δημοτική Αρχή σε αγαστή συνεργασία με τις εργαζόμενες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” αλλά και με τους εποχιακούς οδηγούς, συνέδραμε με μεγάλη υπευθυνότητα τα μέγιστα στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμού.

Και αυτό γιατί, συντονισμένα και τηρώντας στο ακέραιο τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, μεταφέρθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας από όλα τα χωριά της Αργιθέας στα Κέντρα Υγείας Μουζακίου και Πύλης ώστε να ολοκληρώσουν την εμβολιαστική τους διαδικασία.

Τα έξοδα μεταφοράς σε όλα τα δρομολόγια ανέλαβε εξολοκλήρου ο Δήμος Αργιθέας, ενώ αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Δήμου, το οποίο με μεγάλη προθυμία και αυταπάρνηση, έφερε εις πέρας επιτυχώς το όλο εγχείρημα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον εμβολιασμό με την κινητή μονάδα, ο κάθε ενδιαφερόμενος συμπολίτης μας μπορεί να απευθύνεται στην Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Κορλού (6972857495), καθώς και στις εργαζόμενες κα. Χρυσούλα Παππά (6978976274) και Έλλη Τρισμπιώτη (6976436862).