Θέση μόνιμου υπαλλήλου στον Δήμο Αργιθέας μετά από 13 χρόνια!

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε στις 12 Μαΐου 2021 η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 144 θέσεις σε ΚΕΠ 81 Δήμων της χώρας, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και θέση Π.Ε. Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών για τον Δήμο Αργιθέας.
Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη, με δεδομένο πως η τελευταία πρόσληψη μόνιμου υπαλλήλου στον Δήμο Αργιθέας είχε πραγματοποιηθεί το 2008.
Η αθόρυβη αλλά συστηματική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής κατά τους τελευταίους μήνες με τα συναρμόδια Υπουργεία και ιδίως με τον Υφυπουργό Απλούστευσης των Διαδικασιών κ. Γεωργαντά, οδήγησε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Η δραματική υποστελέχωση του Δήμου έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προβλήματα της διοικητικής λειτουργίας και η προσπάθεια εντείνεται σε όλα τα επίπεδα.
Να σημειωθεί πως ήδη έχουν εγκριθεί για τον Δήμο μας άλλες τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού μέσα από τον προγραμματισμό προσλήψεων για τα έτη 2020 και 2021, διαδικασία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε κεντρικό επίπεδο για όλους τους Δήμους της χώρας κατά το προσεχές διάστημα.