Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας στην Αργιθέα

Την πρώτη του επίσκεψη στην Αργιθέα ως νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας πραγματοποίησε ο Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ. κ. Στέλιος Μπιλιάλης την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου υποδέχθηκε τον κ. Ταξίαρχο στο Δημαρχείο Ανθηρού, μαζί με τους Αντιδημάρχους, τη Γενική Γραμματέα και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Ανθηρού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν τα ζητήματα της ασφάλειας στην ευρύτερη ορεινή περιοχή, της άριστης θεσμικής συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Δήμου, της συνέχισης της αποτελεσματικότητας του έργου του Α.Τ. Μουζακίου, που έχει στην αρμοδιότητά του την Αργιθέα, και της βελτίωσης της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων.

Ο κ. Μπιλιάλης σημείωσε πως, η επίσκεψή του στην Αργιθέα δεν περιορίζεται στον καθιερωμένο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά αντιθέτως, έχει ουσιαστικό περιεχόμενο καθώς βασικός του στόχος είναι η πραγματική στήριξη των τοπικών κοινωνιών της δυσπρόσιτης περιοχής και η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας.

Σημείωσε μάλιστα, πως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα βρίσκεται εκ νέου στην Αργιθέα, προκειμένου να επισκεφθεί και τα πλέον απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας