Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τους μαθητές των Δήμων Αργιθέας, Αγράφων και Λίμνης Πλαστήρα

Οι Δήμοι Αγράφων, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα, αποδεχόμενοι την εθελοντική προσφορά των φροντιστηρίων ΑΡΝΟΣ, παρέχουμε στους μαθητές που διαμένουν μόνιμα στις περιοχές μας αλλά και στους μαθητές όλων των ετεροδημοτών συμπολιτών μας, δωρεάν online φροντιστήριο για όλο το εκπαιδευτικό έτος.

Συμμεριζόμενοι τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα λόγω του κορωνοϊού και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θεωρήσαμε ωφέλιμο να συνεισφέρουμε και να αναλάβουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην εκπαίδευση των μαθητών.

Οι μαθητές μέσα από τον υπολογιστή του σπιτιού τους θα έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω κωδικού που θα τους δοθεί. Χρησιμοποιώντας τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 16/3/2020, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Η δράση αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο της διαδημοτικής συνεργασίας των τριών Δήμων και δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους οικείους Δήμους. Υπενθυμίζουμε πως αφορά σε όλους τους μαθητές που διαμένουν μόνιμα στους οικείους Δήμους, αλλά και που οι γονείς τους είναι απόδημοι Αγραφιώτες, Αργιθεάτες καθώς και δημότες της Λίμνης Πλαστήρα. 

Αναλυτικά η  Εκπαιδευτική Πρόταση:

«Το OnLine φροντιστήριο ΑΡΝΟΣ ανταποκρινόμενο στις δύσκολες συνθήκες δημόσιας Υγείας αλλά και τις εκπαιδευτικές ανάγκες της χώρας, απευθύνει μια εκπαιδευτική πρόταση που περιλαμβάνει τις παρακάτω παροχές εντελώς δωρεάν για τους μαθητές των Δήμων Αγράφων, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα:

  1. Συνδρομητική υπηρεσία • Εκπαιδευτικό υλικό • Video – Διδασκαλία.

 

Επιπλέον, εξειδικευμένα άτομα του φροντιστηρίου μας θα επικοινωνήσουν προσωπικά με όσους μαθητές έχουν ανάγκη προς εξοικείωσή τους με την πλατφόρμα και τον τρόπο χρήσης της.

 

  1. Στοχευμένα επαναληπτικά μαθήματα.

Για τον σκοπό αυτό ο ΑΡΝΟΣ παρέχει στοχευμένα θεματικά επαναληπτικά μαθήματα μέσω ολιγόλεπτων βίντεο, που αφορούν τη διδακτέα ύλη και ανταποκρίνονται στις ανάγκες επανάληψης των μαθητών. Τα επαναληπτικά βίντεο αφορούν στα ακόλουθα μαθήματα:

  • Μαθηματικά (Ε & Στ Δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α, Β΄ Λυκείου) • Γλώσσα (Ε & Στ Δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α, Β΄ Λυκείου) • Φυσική (Α, Β΄ Λυκείου)

 

Ευχαριστούμε θερμά τα φροντιστήρια ΑΡΝΟΣ για την κοινωνική προσφορά και ευχόμαστε να ανταποκριθούν και άλλες επιχειρήσεις στο ανοικτό κάλεσμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς που απευθύνουν οι ΟΤΑ στις κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε.

Ο σύνδεσμος για την ενημέρωση και την εγγραφή των μαθητών είναι ο https://forms.gle/Rez54uFrfSeVptrK6. Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στους οικείους Δήμους.

 

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης

Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου

Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος