Δωρεά ακόμα ενός οχήματος στο Δήμο Αργιθέας από την Τράπεζα της Ελλάδος

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου παρέλαβε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 για λογαριασμό του Δήμου ένα όχημα τύπου Opel Zafira ύστερα από δωρεά της Τράπεζας της Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται πως, προ ολίγων μηνών η Τράπεζα της Ελλάδος είχε προβεί σε δωρεά ενός ακόμη οχήματος τύπου Suzuki Jimny.

Οι δωρεές αυτές ενισχύουν σημαντικά το στόλο του ορεινού Δήμου και συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων.

Κατά την παράδοση – παραλαβή παρόντες ήταν επίσης η Γενική Γραμματέας Κατερίνα Λαφαζάνη και ο Ειδικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μπεκιάρης.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας εκ μέρους όλου του Δήμου θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις πλέον θερμές και ειλικρινείς του ευχαριστίες στη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος και ειδικότερα στον Διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Στουρνάρας βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Δήμου Αργιθέας και αποδεικνύει στην πράξη πως, όταν υπάρχει πραγματική βούληση, οι κεντρικοί φορείς έχουν ποικίλες δυνατότητες να στηρίξουν τις απομακρυσμένες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ ανήκει φυσικά στον συμπατριώτη μας κ. Παναγιώτη Κλάρα για την καθοριστική του συνδρομή σε αυτήν τη θετική εξέλιξη.

(Υ.Γ.: Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το Δ.Τ. είναι από τις δύο παραδόσεις – παραλαβές).

 Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας