Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες κ. Ανδρέα Στεργίου για την εκλογή του Λάζαρου Κυρίζογλου ως Προέδρου της ΚΕΔΕ

Συγχαίρουμε θερμά τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Πρόκειται για έναν εκ των εμπειρότερων και μακροβιότερων αυτοδιοικητικών εκπροσώπων, κάτι που καθιστά βέβαιη την αποτελεσματική λειτουργία του συλλογικού οργάνου.

Επιπλέον, συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους για την εκλογή τους τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ και τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνολικά.

Ιδιαίτερη τιμή για το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, αποτελεί η εκλογή των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου Στάθη Κούλη, Δημάρχου Γορτυνίας, στο ΔΣ και Κων/νου Καψάλη, Δημάρχου Πωγωνίου στο ΕΣ της ΚΕΔΕ.

Αξίζει, φυσικά να υπογραμμίσουμε την εκλογή στο ΔΣ των Δημάρχων από τους Δήμους – μέλη μας Γιώργου Παπαναστασίου, Δημάρχου Αγρινίου, Βασίλη Τσιάκου, Δημάρχου Καρδίτσας και Θωμά Μπέγκα, Δημάρχου Ιωαννιτών. Μάλιστα, ο κ. Παπαναστασίου εκλέχθηκε Β’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και ο κ. Τσιάκος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Καλή μας συνεργασία!

Με εκτίμηση

Ανδρέας Στεργίου
Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες