Ο Δήμος Αργιθέας ανάμεσα στους πρώτους Δήμους της χώρας για την εξυπηρέτηση των πολιτών με τηλεδιάσκεψη (πρόγραμμα mykeplive.gr)

Ο Δήμος Αργιθέας μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, καθώς εντάχθηκε στους πρώτους 38 Δήμους της χώρας οι οποίοι θα μπορούν να εξυπηρετούν τους πολίτες και με τηλεδιάσκεψη μέσω του προγράμματος mykeplive.

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται από το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Αργιθέας στο Ανθηρό, μέσω της ενιαίας διαδικτυακής πύλης του Δημοσίου gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr.

Χρησιμοποιώντας τη νέα αυτή πλατφόρμα, οι πολίτες μέσω τηλεδιάσκεψης από κινητό ή υπολογιστή θα μπορούν να διεκπεραιώσουν αρκετά αιτήματά τους χωρίς να απαιτείται η προσέλευση τους στο ΚΕΠ. Ο πολίτης ή η επιχείρηση, μέσω του νομίμου εκπροσώπου της, δύναται να αιτηθεί ραντεβού, επιλέγοντας συγκεκριμένη ημέρα και ώρα από τη λίστα διαθεσιμότητας που θα υπάρχει στην πλατφόρμα, προκειμένου να διεκπεραιώσει συγκεκριμένο αίτημά του. Κατά την έναρξη της τηλεδιάσκεψης,  θα πραγματοποιείται από τον υπάλληλο του ΚΕΠ η ταυτοποίηση του αιτούντος, πολίτη ή νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης, με την επίδειξη στην κάμερα των απαραίτητων εγγράφων ταυτοποίησης.

Για την εξυπηρέτηση του πολίτη μέσω τηλεδιάσκεψης διατίθεται στην αρχική σελίδα της ειδικής πλατφόρμας εγχειρίδιο χρήσης της υπηρεσίας.

Παρακάτω ο κατάλογος των Δήμων που έχουν ενταχθεί στην ειδική πλατφόρμα εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

1) Δήμος Αχαρνών

2) Δήμος Δάφνης – Υμηττού

3) Δήμος Διονύσου

4) Δήμος Ελληνικού

5) Δήμος Ζωγράφου

6) Δήμος Ιλίου

7) Δήμος Καβάλας

8) Δήμος Κιλκίς

9) Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

10) Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

11) Δήμος Νεάπολης – Συκεών

12) Δήμος Κορυδαλλού

13) Δήμος Ναυπλιέων

14) Δήμος Νέας Σμύρνης

15) Δήμος Χαλκιδαίων

16) Δήμος Χίου

17) Δήμος Ωρωπού

18) Δήμος Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης

19) Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

20) Δήμος Τρικκαίων

21) Δήμος Ζακύνθου

22) Δήμος Βριλησσίων

23) Δήμος Αγίων Αναργύρων

24) Δήμος Άρτας

25) Δήμος Ηρακλείου Κρήτης

26) Δήμος Αργιθέας

27) Δήμος Χανίων

28) Δήμος Δράμας

29) Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

30) Δήμος Παλαιού Φαλήρου

31) Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

32) Δήμος Κηφισιάς

33) Δήμος Αργοστολίου

34) Δήμος Ξυλοκάστρου

35) Δήμος Ρόδου

36) Δήμος Ευρώτα

37) Δήμος Καλλιθέας

38) Δήμος Μεγίστης

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας